Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS1526_OsloSkinlab_0622_12892_W-Article_1140x600.jpg

We stellen graag The Glow™ aan je voor

The Glow™ Inside Out Beauty Booster, het nieuwste product van Oslo Skin Lab, past perfect in je 'interne' huidverzorgingsroutine: je verbetert de huid aan de buitenkant door producten te gebruiken die van binnenuit werken. The Glow™ is dan ook de perfecte aanvulling op The Solution™. Waar bewezen is dat The Solution™ rimpels vermindert en de elasticiteit verhoogt, bevatten de capsules van The Glow™ hyaluronzuur waarvan is bewezen dat het het vochtgehalte in je huid verhoogt. Dit is niet alleen van groot belang om de zichtbare tekenen van veroudering te kunnen verminderen, ook geeft het je huid een geweldige glow.

Dit zijn de voordelen van onze beauty from the inside out
Het werkt 24/7: huidverzorging van binnenuit beïnvloedt je uiterlijk elke dag en de klok rond
The Glow™ bestaat uit hyaluronzuur (HA) en vitamine C
Uit onderzoek is gebleken dat hyaluronzuur een positief effect heeft op de huid
Het beschermt tegen een droge huid
Het verhoogt de hydratatie van de huid
Het verhoogt de subjectieve perceptie van een glanzende en soepele huid
Het vermindert tekenen van veroudering zoals rimpels en fijne lijntjes

RS1530_OsloSkinlab_0622_13265_W-Article_1140x600.jpg


Hoe werkt het?
Hyaluronzuur is een molecuul dat van nature in het lichaam wordt aangemaakt. Het heeft het unieke vermogen om vocht in de huid vast te houden. Dit helpt het volume en de elasticiteit in de huidlagen te behouden en geeft het huidoppervlak een extra glow als gevolg van het verhoogde hydratatieniveau.

Naarmate we ouder worden en ons lichaam wordt blootgesteld aan extra verouderingsfactoren zoals blootstelling aan de zon en een ongezond eetpatroon, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid af. Bovendien nemen de grootte en de verdeling van de moleculen af. Een 75-jarige heeft gemiddeld slechts een kwart van het hyaluronzuur in haar of zijn huid vergeleken met een 19-jarige. Door elke dag The Glow™ in te nemen, kun je de gevolgen van een dalend hyaluronzuurgehalte tegen gaan.

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat een dagelijkse inname rimpels en lijntjes kan verminderen door het vochtgehalte in de huid te verhogen. Daarnaast geeft de inname van hyaluronzuur de huid meer elasticiteit, zachtheid en niet in de laatste plaats een prachtige glow. Niet alleen aan het gezicht maar aan de huid over het hele lichaam.

Waarom The Glow niet mag ontbreken in je huidverzorgingsroutine

  • Het herstelt de hydratatie en voorkomt uitdroging van je huid
  • Een gehydrateerde en gladde huid vormt de perfecte basis voor de 'no make up make up'  trend
  • Er zijn geen bijwerkingen bekend en kan door alle huidtypes worden gebruikt
  • The Glow™ werkt perfect samen met The Solution™ Samen bieden ze de beste voorwaarden om jarenlang een glad, egaal en stralend huidoppervlak te behouden

De studies die de werking van The Glow ondersteunen
De positieve effecten van het nemen van hyaluronzuur zijn gedocumenteerd in verschillende dubbelblinde, gerandomiseerde en placebo-gecontroleerde onderzoeken. Dit is iets heel anders dan verwijzen naar reguliere consumententests. 

Studie 1
De deelnemers slikten 12 weken lang dagelijks 120 mg hyaluronzuur. Significante resultaten toonden een verbetering van rimpels en een toename van de subjectieve perceptie van glans en soepelheid van de huid. Het effect op rimpels is gemeten met een microscopische camera (Oe2017).

Studie 2
Een meta-analyse van verschillende onderzoeken toonde aan dat bij deelnemers tussen de 35 en 60 jaar met een droge huid die dagelijks 120 mg hyaluronzuur slikten, het vochtgehalte van hun huid toenam (gemeten met een Cutometer).