Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

OSL_charlotte_BA_1140x600_US.jpg

ONTMOET ONZE MEMBER, CHARLOTTE!

Charlotte begon met The Solution™ Beauty Collageen nadat haar vriendin het had aanbevolen. Nu, 3 maanden later, is ze ontzettend blij dat ze het collageenpoeder aan haar dageljkse routine heeft toegevoegd want ze ziet fantastische resultaten.

Wat heeft je doen besluiten om The Solution™ Beauty Collageen te gebruiken?  
Ik had wel eens het een en ander gehoord over collageensupplementen, maar had er nog nooit actief onderzoek naar gedaan. Toch was ik heel nieuwsgierig naar wat het voor mijn huid kon doen. Dus toen een vriendin Oslo Skin Lab noemde, dacht ik; Laat dat ik dat eens proberen. Ik kreeg de tip om een make-uploze selfie voor het gebruik van het product te maken, en er nog een te maken nadat ik het product 3 maanden had gebruikt. Zo zou ik beter kunnen zien wat het product nu echt voor mijn huid heeft gedaan.  

Welk effect heb je zover ervaren door het gebruik van The Solution™ Beauty Collageen?  
Ik heb het gevoel dat mijn huid steviger aanvoelt en dat ik er veel frisser uitzie. Ik vind dat dit ook duidelijk zichtbaar is op mijn voor- en na foto. Ik merk gewoon dat mijn huid meer is gaan stralen. 

Na hoelang zag je de eerste resultaten?  
Na ongeveer 2 maanden voelde ik meer stevigheid in de huid van mijn gezicht. Ook zag ik dat mijn huid meer was gaan stralen. 

Hoe heb jij The Solution™ een onderdeel van je dagelijkse routine gemaakt?  
Ik neem het collageenpoeder in mijn ochtendkoffie. Deze routine staat zo vast, dat ik het makkelijk kan onthouden en dus geen dag  The Solution oversla.   

Hoe kijk je in het algemeen tegen ouder worden aan? 
Ik heb mijn huid altijd zorgvuldig verzorgd omdat ik weet hoe belangrijk dat is op de lange termijn. Ik wil het liefst zo natuurlijk mogelijk ouder worden zonder cosmetische ingrepen. 

 

Benieuwd naar wat The Solution™ voor jouw huid kan doen? Probeer het nu!