Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS1524_OsloSkinlab_0622_12873_W-Article_1140x600.jpg

Member story The Glow™ - Anja (65)

Anja was verbaasd over de glow die haar huid kreeg: 'Al na twee maanden zag ik het effect'.

Onlangs hebben we een interview afgenomen met Anja, die inmiddels al sinds 2020 trouwe member is van Oslo Skin Lab. 

'Ik ontving een mailtje van Oslo Skin Lab dat ze een nieuw product hadden gelanceerd en dat was The Glow. Ik heb me verdiept in wat het zou kunnen doen, ik gebruikte al sinds 2020 The Solution maar misschien zou dit net dat extra zetje voor mijn huid kunnen zijn van binnenuit. En dat bleek zo te zijn want al na twee maanden zag ik het effect. Mijn huid werd zo zacht en was veel minder tanig. Ook mijn nagels en haar groeiden ineens heel snel. Normaal gesproken verf ik mijn haar iedere zes weken, nu moet het echt eerder en al na drieënhalve week of vier weken. Zelfs mijn wenkbrauwen groeien sneller. Ik denk vaak 'hee, ik heb ze toch twee dagen geleden nog geëpileerd?'.

Ik verzorg mijn huid heel goed maar ik was toch verbaasd over de glow die mijn huid kreeg. Ik heb ook geen trekkerig gevoel meer en er lijkt altijd een hele mooie glans over mijn huid te zitten, zelfs als ik mijn gezicht net heb schoongemaakt blijft die glans zichtbaar. Bovendien zijn de rimpels op mijn voorhoofd minder zichtbaar geworden, het valt me echt op dat mijn huid zachter en beter is geworden. Ook andere mensen valt het op. Ze zeggen dat ik er zo goed uitzie of vragen of ik iets heb laten doen aan mijn gezicht. Nee zeg ik dan maar ik doe wel mijn best om goed voor mijn huid te zorgen.

deel 2 of interviews 41-50y (6).jpg

Over het effect van The Solution was ik ook heel enthousiast maar het resultaat van The Glow is echt zo opvallend. Overigens ook de huid van mijn handen en armen is veel zachter en gladder geworden. Mijn kleindochter zei laatst nog 'oma, wat is je huid zacht op je armen'. Voor nu ben ik er tevreden mee om mezelf lekker te verzorgen en met mooie make-up ouder te worden. Het kan best gebeuren dat ik uiteindelijk iets aan mijn gezicht laat doen, botox bijvoorbeeld, maar nu nog niet. Mijn huid straalt gezondheid uit en dat wil ik zo voortzetten, ik hoop dus dat dit effect door blijft gaan.

Ik heb ook mijn eigen routine waar ik niet van afwijk, The Glow neem ik 's ochtends samen met mijn andere supplementen. Ik neem het met een slok water, het slikt makkelijk door en je proeft er niets van. The Solution neem ik dan tegen de avond in. Ik neem het ook altijd mee op vakantie. Ik ga er in ieder geval voorlopig niet mee stoppen! Ik wil ook even melden dat de klantenservice zo goed en snel is, dat heb ik nog niet meegemaakt bij andere bedrijven. Die kunnen daar echt een voorbeeld aan nemen.'

Zelf proberen?

Ben jij ook nieuwsgierig wat The Glow™ voor jouw huid kan betekenen? Als member van Oslo Skin Lab krijg je The Glow™ iedere 4 weken thuisbezorgd. Je kunt je zendingen op ieder moment stopzetten. Je bestelt The Glow™ hier!