Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS1688_OSL_082214331_W-Article_1140x600.jpg

We introduceren je graag The Beauty Pearls™

De mooiste investering in je huid The Beauty Pearls™ van Oslo Skin Lab bestaan uit kleine capsules die gevuld zijn met vitamines, omega-3-vetzuren en antioxidanten die de huid van binnenuit voeden. De capsules zijn klein en daardoor heel makkelijk door te slikken. Wat The Beauty Pearls™ zo bijzonder maakt is dat er polyfenolen zijn toegevoegd uit het extract van groene koffiebonen. Hiervan is bewezen dat ze het vochtgehalte in de huid verhogen.

'Veel mensen investeren tijd en geld in huidverzorgingsproducten die de huid van buitenaf behandelen maar het kan ook een goed idee zijn om te investeren in producten die de huid juist van binnenuit helpen verbeteren. Deze holistische trend zie je nu steeds meer', zo zegt Anne Berit Eide, huidtherapeute met 30 jaar ervaring en eigenaar van de Oslo Skin Care Clinic.

Hoe werkt het?
Krijg je genoeg van de goede voedingsstoffen binnen? Een evenwichtige en gezonde voeding is de sleutel tot een gezond leven en legt de basis voor een gezonde en stralende huid. De Beauty Pearls™ Inside Out Beauty Nutrition zijn capsules die de aanbevolen dagelijkse dosis van diverse vitamines en mineralen bevatten. Op de ingrediëntenlijst vind je onder andere niacine, retinol en zink. Er gaat nu vast een belletje rinkelen: deze populaire ingrediënten worden vaak toegevoegd aan verzorgende crèmes en serums. Deze kunnen ook effectief zijn als ze van binnenuit werken; elk van hen heeft een bewezen effect op de huid, het haar en de nagels wanneer ze dagelijks worden ingenomen**. Daarnaast zijn polyfenolen uit het extract van groene koffiebonen toegevoegd. In onderzoeken is aangetoond dat deze het vochtgehalte in de huid kunnen verhogen, wat natuurlijk een uitkomst is voor wie last heeft van een droge huid*.

*Het belangrijkste ingrediënt in dit product is het extract van groene koffiebonen, waarvan in onderzoeken is aangetoond dat het het vochtgehalte in de huid verhoogt, wat op zijn beurt bijdraagt aan een mooiere glow.

**The Beauty Pearls bevatten ook belangrijke vitamines en mineralen die de volgende gezondheidseffecten hebben:
Retinol (vitamine A), biotine en niacine - helpen een normale huid te behouden.
Biotine (vitamine B8) - helpt een normale haargroei te behouden.
Zink - helpt om een normale huid, haar en nagels te behouden.
Vitamine A, C en D - helpen een normale functie van het immuunsysteem te behouden.
Vitamine C - draagt bij tot de normale vorming van collageen, wat belangrijk is voor een normale werking van de huid.
Vitamine C en E - helpen de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

RS1702_OSL_082214472_SoMe-square_1080x1080.jpg

De studies die de werking van het extract van groene koffiebonen ondersteunen
Het is aangetoond dat de inname van polyfenolen in de vorm van supplementen de droge en schilferige huid verbetert. Dit is gedocumenteerd in dubbelblinde, gerandomiseerde, placebogecontroleerde studies.

Studie 1
In een studie van acht weken gebruikten 49 Aziatische vrouwen (leeftijd 25-40 jaar) met een droge huid een dagelijkse dosering van 270 mg koffiepolyfenolen  (Fukagawa 2017). Het resultaat was dat de droogheid van de huid aanzienlijk verbeterde en de hydratatie toenam.

Studie 2
In een studie van vier weken gebruikten 31 Aziatische vrouwen (leeftijd 25-35 jaar) met een droge huid een dagelijkse dosering van 300 mg koffiepolyfenolen (Udea 2017). Het resultaat was dat de schilfering en gladheid van de wanghuid aanzienlijk verbeterden in vergelijking met placebo gemeten objectief met een Visioscan (UVA-licht videocamera).

Dit zijn de voordelen van onze beauty from the inside out nutrition
Het werkt 24/7: huidverzorging van binnenuit beïnvloedt je uiterlijk elke dag positief en de klok rond
The Beauty Pearls™ bevatten vitamines, omega-3-vetzuren en antioxidanten
Bovendien zijn er polyfenolen toegevoegd waarvan bewezen is dat ze het vochtgehalte in de huid verhogen
Het verbetert een droge, schilferige huid
Het verhoogt de subjectieve perceptie van een mooie glow

Ingrediënten:
Extract van groene koffiebonen (Coffea arabica)¹, CodMarine® (visolie van Noord-Atlantische witvis, bevat rozemarijn extract), capsule (visgelatine, bevochtigingsmiddel (glycerol), kleurstof (ijzeroxide), kokosolie, L-ascorbinezuur (vitamine C), sojaolie, zink picolinaat (zink), emulgator (sojalecithine), D-alfa-tocoferol (vitamine E), nicotinamide (niacine), retinylpalmitaat (vitamine A), cholecalciferol (vitamine D), D-biotine, antioxidanten (tocoferolrijk extract, ascorbylpalmitaat)

The Beauty Pearls is een voedingssupplement met extract van groene koffiebonen1, omega-3 vetzuren, vitamines en zink

1) Bevat cafeïne (zie tabel). Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen.

 

Aanbevolen gebruik: 5 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen.
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Dit voedingssupplement dient niet als vervanging voor medicijnen. Bij medicijngebruik dient de arts geïnformeerd te worden over het gebruik van dit voedingssupplement.

Droog, donker, koel en buiten bereik van kinderen houden.

140 capsules / 65 gram

Membership prijs per verpakking € 30,10
(Normale prijs € 43)

  • Als member krijg je 30% korting op alle zendingen
  • Elke vier weken wordt er een nieuw pakket naar je verstuurd
  • Geen verplichting of opzegtermijn
  • Geen vooruitbetaling - de factuur is inbegrepen in het pakket
  • 14 dagen volledig herroepingsrecht

Eenmalige aankoop € 43

  • Geen bijbehorende korting
  • Een pakket komt overeen met de dagelijkse inname gedurende vier weken
  • Nieuwe pakketten moeten handmatig worden besteld
  • Geen vooruitbetaling - de factuur is inbegrepen in het pakket
  • 14 dagen volledig herroepingsrecht

RS1689_OSL_082214353_W-Article_1140x600.jpg