Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS480_OSL_0521_54370_W-Article_1140x600.jpg

Lisette (57) “Ik voel me minder kreukelig als ik opsta”

Nadat Lisette Koster (57) een jaar geleden stopte met werken, besloot ze zich meer in huidverzorging te verdiepen. In diezelfde tijd maakte ze kennis met Oslo Skin Lab. Perfecte timing!

The Solution™ kwam precies op het goede moment voor Lisette: “Ik ben veel bewuster geworden van alles wat ik inneem en op mijn huid aanbreng. The Solution is een mooie aanvulling op mijn vernieuwde dagelijkse routine.”

Onder de loep


Omdat ze zich stoorde aan het toenemende aantal rimpels in haar gezicht en ze nieuwsgierig was naar de werking van collageenpoeder begon Lisette vorig jaar met het dagelijks innemen van The Solution™. Vantevoren werd ze uitgenodigd voor een eerste scan bij een onafhankelijke huidkliniek. “Hier hebben ze mijn huid nauwkeurig onder de loep genomen en heb ik met hen gedeeld wat ik zoal aan huidverzorging deed. Mijn verzorgingsritueel is nooit heel uitgebreid geweest. Omdat ik altijd een gemakkelijke huid heb gehad, had ik er weinig omkijken naar. Toch leerde ik dat er nog verbetering mogelijk was.”

Eye opener


Eén van de belangrijkste verbeterpunten voor Lisette bleek het gebruik van een SPF. “Ik ben een echte levensgenieter, ik hou ervan om met een glaasje wijn de zon in te gaan. Ik ben veel buiten, maar gebruikte altijd alleen een zonnebrand als ik écht ging zonnen. In de kliniek hebben ze het belang van een goede SPF gedurende het hele jaar benadrukt. Een kwaadaardig plekje in mijn gezicht – dat inmiddels is weg gehaald – heeft mijn ogen ook geopend. Ik smeer mijn gezicht nu alle dagen in met factor 30. Ook reinig ik mijn gezicht veel beter. Voorheen met doekjes, nu met gezichtsreiniger en lotion.”

Van binnenuit en buitenaf


Hoewel ze haar verzorgingsroutine minimalistisch houdt, kiest Lisette haar producten bewuster. “Ik let er nu op of er geen siliconen en sulfaten in mijn haarproducten zitten en of er geen alcohol of parfum in mijn gezichtsverzorging zit. Ik gebruik een dag- en een nachtcrème en breng ‘s ochtends een vitamine C serum aan. En natuurlijk neem ik al sinds oktober 2020 elke dag het collageenpoeder van The Solution in, waardoor de textuur van mijn huid enorm is verbeterd. Ik ben dus zowel van binnenuit als van buitenaf goed bezig. ”

Lisette scan 2

Acht jaar jonger


Was haar Truskin Age bij de eerste scan nog 61 jaar, bij een volgende scan die Lisette vier maanden later onderging, was deze al gezakt naar 53 jaar. Met name de textuur van Lisette’s huid was enorm verbeterd, van 21% verbetering na 2 maanden tot 49% verbetering na 4 maanden. “Ik begon vooral omdat ik mijn rimpels graag verminderd wilde zien, maar merk nu dat mijn hele huid verbeterd is. De scan brengt ook zo veel meer in kaart dan alleen rimpels. Het gaat heel geleidelijk, maar als ik opsta voel ik me nu minder kreukelig. Ook is de cellulite op mijn armen en benen minder zichtbaar geworden.”

Lisette scan 3

Koffietijd


The Solution™ is inmiddels al maanden onderdeel van Lisette’s routine. “Ik vergeet het zelden en ook als we op reis gaan met onze caravan, neem ik de zakjes mee. Ik ben geen ontbijter, maar neem The Solution meestal rond 11/12 uur in als ik voor het eerst wat ga eten met een kop thee of koffie. Ik proef het niet, het is ideaal.”

Lisette Koster