Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS125_32300 12924.tif_W-Article_1140x600.jpg

Dit zeggen onafhankelijke experts over The Solution™

The Solution™ werkt - het is bewezen in meerdere onderzoeken die op dezelfde manier zijn uitgevoerd als onderzoek naar medicijnen. Daarnaast zijn er meerdere onafhankelijke huidexperts die zelf de resultaten zien door het effect bij hun eigen klanten meten. We stellen er een paar aan je voor.

Zichtbaar resultaat bij iedereen


Dermatologe Anne Berit Eide van de Oslo Skin Care Clinic heeft meer dan dertig jaar ervaring in de huidverzorgingsindustrie en heeft met eigen ogen gezien wat voor resultaat structurele inname van The Solution™ kan geven. Haar kliniek heeft verschillende huidscans uitgevoerd bij mensen voor en na een paar maanden gebruik, om te bekijken welk effect The Solution™ op hun huid had. Eide zegt dat bij iedereen die is gescand een positieve verbetering van de huid te zien is.


"We hebben verschillende mensen van verschillende leeftijden en met verschillende huidkwaliteiten gescand. Hun huid werd gemeten voordat ze begonnen met The Solution™, en opnieuw na minimaal acht weken gebruik. We waren erg benieuwd of het mogelijk was om na zo'n korte tijd meetbare resultaten te krijgen, maar toen zelfs een van onze jongere testpersonen, met een vrijwel gladde huid, een verbetering had van bijna 10 procent - waren we overtuigd”, zegt Eide. Ze geeft aan dat bij sommige oudere testers een afname van de rimpeldiepte van meer dan 50 procent is gemeten. “Niet iedereen krijgt na acht weken dezelfde goede resultaten. Dat is logisch omdat er grote genetische verschillen zijn tussen de testpersonen die gescand worden - nog afgezien van de leeftijd en het startpunt natuurlijk. Maar als ze na een paar weken terugkomen, wordt het duidelijk dat de inname effect heeft gehad”, bevestigt de huidtherapeut.

ateljelena-osloskinlab-srgb-19.jpg
Slow-aging is de nieuwe trend!


Eide legt uit dat hoewel het scanapparaat zichtbare verbetering laat zien, het moeilijk kan zijn om het verschil met het blote oog te zien. Terwijl sommige klanten beweren al na drie weken verbeteringen te zien, merken anderen het verschil pas als ze de tweede scan uitvoeren - of wanneer ze stoppen met het gebruik van het product. En dan is het natuurlijk belangrijk om te weten waar je op moet letten. "Het is niet zo dat wanneer je tien rimpels hebt, die na een tijdje worden teruggebracht tot zes. Maar alle tien de rimpels worden minder diep en de ontwikkeling van nieuwe wordt vertraagd. Het is alsof je je eigen kinderen ziet groeien - je ziet het verschil pas als je foto's voorgeschoteld krijgt die duidelijk de veranderingen van de afgelopen maanden laten zien." Dit is het verschil met meer invasieve behandelingen - je ziet niet van de ene op de andere dag verschil, maar na verloop van tijd bereik je resultaten die ook nog eens volledig natuurlijk zijn.
"Slow-aging huidverzorging" is absoluut de nieuwe trend en omvat een holistisch huidverzorgingsregime. Inmiddels weten we dat voeding een grote rol speelt in de huidkwaliteit en daarom moet je de huid zowel van binnen als van buiten verzorgen met de juiste vitamines en mineralen - en met collageen peptiden natuurlijk", stelt Eide!

Aanbevolen als dagelijkse huidverzorgingsroutine


Ook dermatologe Emelie Ekstrand, die een huidkliniek heeft in Zweden, is overtuigd van de werking van The Solution™. Ze voert regelmatig huidscans uit waarbij ze onregelmatigheden in de huidstructuur, rimpeldiepte en poriegrootte van de klant meet. Sinds ongeveer anderhalf jaar volgt ze verschillende mensen die regelmatig een huidscan ondergaan en ze ziet dat de resultaten elke keer beter worden - zelfs als de testpersonen echt ouder worden. Ze is ervan overtuigd dat The Solution™ een waardevol onderdeel kan zijn van de dagelijkse huidverzorgingsroutine en beveelt haar eigen klanten het poeder, dat bestaat uit bioactieve collageenpeptiden, van harte aan.

Onder de indruk van de onderzoeken


De Deense schoonheidsspecialiste Michelle Ottendal heeft dezelfde mening. Het was voor haar duidelijk dat The Solution™ een positief effect op de huid kan hebben, dus testte ze het zelf. Het effect kwam sneller dan ze had verwacht, en de resultaten waren duidelijk. Haar fijne lijntjes waren zichtbaar verminderd, vooral rond de ogen, en de huid leek zowel steviger als voller.

Michelle bekeek de onderzoeken die zijn gedaan naar deze collageenpeptiden voordat ze het testte en ze was aangenaam verrast dat het dubbelblinde, gerandomiseerde en placebo-gecontroleerde onderzoeken betreft die zijn uitgevoerd aan een onafhankelijke universiteit - dit soort gedegen onderzoek is niet zo gebruikelijk voor schoonheidsproducten.

Michelle Ottendal - kosmetolog.jpgDe studies toonden significant verminderde rimpeldiepte en een verhoogde huidelasticiteit aan bij de deelnemers. "Er zijn niet veel beautymerken op de markt die aan onderzoek kunnen refereren van deze kwaliteit. Deze onderzoeken zijn op dezelfde manier uitgevoerd als onderzoek naar medicijnen. Dit bevestigt dus, naast de testresultaten en mijn eigen resultaten, mijn vertrouwen in de werking van het product.”, aldus Ottendal.

Zal het voor jou werken?

Verschillende schoonheidssalons en huidklinieken bieden huidscans aan, waardoor het voor jou mogelijk is om de ontwikkeling van je huid door het innemen van The Solution™ te volgen. Je kunt ook proberen om gaandeweg onder dezelfde lichtomstandigheden goede foto's te maken. Verschillende members hebben ons hun voor- en na-foto's gestuurd die het verschil in hun huid laten zien.