Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

OSL_Leena_3040_1222_W-Article_1140x600.jpg

De ontbrekende link - Leena (51) zag haar huid zichtbaar verbeteren

Dankzij kwaliteitsproducten en een dagelijkse beautyroutine is de huid van voormalig stewardess Leena in uitstekende conditie gebleven, ondanks de jarenlange blootstelling van haar huid aan de droge lucht van vliegtuigen. Leena kon haar ogen dan ook niet geloven toen ze de conditie van haar huid zichtbaar zag verbeteren nadat ze begonnen was met 'huidverzorging van binnenuit'.

Leena (51), is haar moeder dankbaar. Die adviseerde haar om altijd make-up te verwijderen voor het slapengaan, te investeren in goede huidverzorgingsproducten en regelmatig een schoonheidsspecialist te bezoeken. Leena: 'Mijn huid is al die jaren in goede conditie gebleven. Ik drink veel water, zorg dat ik voldoende beweeg en probeer gevarieerd te eten, waar ik overigens soms wel moeite mee heb. Ik houd me aan mijn routine van regelmatig mijn huid schoonmaken, peeling en hydratatie, wat er ook gebeurt. Beautysupplementen kende ik echter niet zo goed. Een paar van mijn vriendinnen hadden The Solution™ Beauty Collagen geprobeerd en drongen er bij mij op aan om het ook te testen'.


De ontbrekende link
Toen Leena afgelopen voorjaar The Solution™ in haar routine opnam, had ze echt niet veel verwacht. Haar huid voelde goed aan en ze hield er een gezonde levensstijl op na. Ze was zeer sceptisch over de voordelen van het product maar omdat ze nieuwsgierig was, besloot ze het toch eens te proberen. Na enkele weken merkte Leena dat de lijnen op haar voorhoofd iets minder zichtbaar waren. Ze was nog niet helemaal overtuigd maar wel iets gemotiveerder om deze nieuwe dagelijkse routine vol te houden. Naarmate de herfst naderde, werd duidelijk dat ondanks de zon en de zomerwarmte haar huid overal veel beter aanvoelde. Ze gebruikt het product inmiddels al meer dan zes maanden. 'Mijn huid lijkt steeds beter te worden, ze is gladder en op de een of andere manier stralender, dus waarom zou ik stoppen?'

OSL_Leena_3051_1222_W-Article_1140x600.jpg

Het resultaat vereist tijd, geduld en regelmaat
Het is duidelijk dat de effecten van het innemen van The Solution™ niet van de ene op de andere dag verschijnen. Volgens een klantonderzoek door Oslo Skin Lab waren de klanten die het product vier maanden of langer hadden gebruikt, gemiddeld tevredener met de resultaten dan de klanten die het minder dan vier maanden hadden gebruikt. De onderzoeken die zijn uitgevoerd op gehydrolyseerde collageenpeptiden, het (enige) ingrediënt in The Solution™, geven ook aan dat minimaal acht weken gebruik nodig is voor een merkbaar resultaat. Maar wat langdurig gebruik des te meer de moeite waard maakt, is dat de effecten kunnen blijven toenemen, zelfs na een jaar, lees hier Silke's verhaal. 


Huidverzorging van binnenuit is super eenvoudig
Leena: 'Het product moet langdurig en regelmatig worden gebruikt, zo krijg je het beste effect, hoewel ik niet kan ontkennen dat ik persoonlijk al na enkele weken subtiele veranderingen in de lijntjes op mijn voorhoofd heb opgemerkt. Op dit moment voelt en ziet mijn huid er over mijn hele lichaam beter en elastischer uit.' Naast haar stralende huid noemt Leena het gebruiksgemak van het product als een van de beste eigenschappen. Het is gemakkelijk om dagelijks in te nemen, dankzij het abonnement en de handige kant-en-klare doses. Leena: 'Het product is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en de smaak is volledig neutraal. Je kunt ervan genieten met elk drankje of eten. Ik raad iedereen aan om naast de traditionele huidverzorging van buitenaf ook rekening te houden met innerlijke huidverzorging. De conditie van de huid kun je echt van binnenuit beïnvloeden, zichtbaar verbeteren en integraal ondersteunen.' Voor Leena betekent schoonheid zelfzorg en zelfvertrouwen. Ze weet zeker dat balans in het leven aan de buitenkant zichtbaar is.