Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

Melissa_Sondell_2_w-Article_1140x600.jpg

Member story Melissa (39)

"Ik zie een groot verschil, zowel in de elasticiteit van mijn huid, als in de uitstraling en glow van mijn huid.”

Melissa Sondell, 40, heeft een drukbezet leven. Ze werkt fulltime als art director, maar runt ook haar eigen bedrijf waar ze verschillende bedrijven helpt met foto’s maken, filmen, en content creëren voor verschillende kanalen. Daarnaast is ze moeder van twee kleine kinderen, heeft ze een passie voor interieur waardoor haar huis met regelmaat gerestyled en verbouwd wordt én ze heeft twee snel groeiende Instagram & TikTok accounts waarop ze humoristische filmpjes plaatst.

Melissa_Sondell_1_w-Article_1140x600.jpg

“Afgelopen zomer was ik op een ontzettend leuk vrouwen event met als thema female empowerment.  In de goodiebag die we kregen zat een verpakking The Solution collageen poeder. Ik had er weleens van gehoord en was enthousiast om het te gaan proberen.”

Ik heb altijd hele fijne lijntjes en rimpels rond mijn beide ogen en op mijn voorhoofd gehad, dus het product voelde voor mij als een match made in heaven. Opgewonden en nieuwsgierig naar wat het met mijn huid zou kunnen doen, begon ik aan een geheel nieuwe routine die mijn meest duurzame routine ooit zou blijken te zijn.

Eerder heb ik wel pogingen gedaan om zowel vitamines en supplementen ge gebruiken maar op de een of andere manier heb ik het nooit aan mijn dagelijkse routine kunnen toevoegen. Inmiddels gebruik ik bijna 10 maanden elke dag collageen en ik zie een groot verschil, zowel qua elasticiteit van mijn huid als in de uitstraling en glow.

Melissa_Sondell_Before_after (2).jpg

Ik denk dat veel mensen meteen wonderen verwachten en wanneer je dan vanaf dag 1 geen resultaat ziet, zou je kunnen stoppen met het gebruik ervan. Ik zie het meer als een langetermijninvestering en iets dat mijn huid altijd nodig heeft om mijn collageenlevel aan te vullen. Net zoals dat ik het belangrijk vind om de huid te reinigen, in te smeren met een SPF, voldoende uren per nacht te slapen, goed te eten én natuurlijk te sporten. Er is geen snelle oplossing maar als je investeert in het langdurig voor jezelf zorgen, geloof ik dat je je beter voelt en een mooiere huid zult hebben.  

Wil je ook ervaren wat The Solution™ voor jouw huid kan betekenen? Gebruik dan code Melissa en ontvang 60% korting op de eerste verpakking van het vrijblijvende membership. Je ontvangt de verpakkingen in je brievenbus en krijgt als member standaard 30% korting op volgende verpakkingen.