Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

silke_portrett_1140x600.jpg

Na een jaar nog beter resultaat!

Het is een jaar geleden sinds schoonheidsexpert Silke Grane (53) haar eerste huidscan had, die toen een vermindering van de rimpeldiepte van maar liefst 51% toonde. "Ik geloofde mijn eigen ogen niet toen de tweede scan zo’n grote verbetering in mijn huid liet zien," zegt Silke.

Met zo'n grote vermindering van de rimpeldiepte na acht weken gebruik van het collageenpoeder van Oslo Skin Lab, waren de verwachtingen van een nieuwe scan een jaar later niet zo groot. Want hoeveel beter zou het nog kunnen worden? - Mijn leeftijd in acht nemend, zou ik eerlijk gezegd al blij zijn als ik op hetzelfde niveau was gebleven.

Collageen niveaus nemen elk jaar sterk af na je veertigste. Dit is dan ook de belangrijkste reden waarom de huid minder elastisch wordt en diepere rimpels verschijnen als je in de veertig bent.

"Het resultaat van m'n nieuwste scan was ongelooflijk, en toonde verdere verbeteringen in mijn huidstructuur, met maar liefst 18% sinds de vorige keer. Mijn huid voelt sterker aan en ziet er duidelijk een stuk beter uit- dan toen ik bijna anderhalf jaar geleden met The Solution begon", zegt Silke.

Als schoonheidsexpert en influencer met een lange staat van dienst, heeft ze natuurlijk graag een mooie en goed verzorgde huid. “Van al mijn goede verzorgingsroutines is het collageenpoeder van Oslo Skin Lab mijn heilige graal geworden. Maar daarnaast gebruik ik verschillende producten die zijn afgestemd op mijn huid. Het is belangrijk om de huid goed te reinigen en je kunt het effect van goede nachtrust niet onderschatten. Ik draag ook regelmatig een rijk en voedend nachtmasker, daardoor ziet mijn huid er de volgende dag een stuk frisser en helderder uit. Verder geniet ik verstandig van de zon, eet ik gevarieerd en ik probeer een gezonde balans te hebben.

'Het lijkt erop dat deze routines de manier is waarop ik nog vele jaren een mooie huid kan houden. Ik kijk er nu al naar uit om mijn huid volgend jaar weer te scannen en ik denk dat er niet zoveel 50-jarigen zijn die dit doen", lacht Silke.

Silke Grane The Solution